Jobb
Jobba på Zest Education

Är du lärare och vill ha ett välbetalt, tryggt och fritt liv?

Publicerad 7 maj 2019

Vi söker fler kvalificerade, behöriga lärare såväl som obehöriga och erfarna vikarier inom alla ämnesområden. Vi bemannar allt från enstaka dagar till hela läsår i hela landet. Välkommen till Zest Education!

Hos oss är det en självklarhet att du som tar hand om andra också behöver någon som tar hand om dig. På Zest sätter vi vår skolpersonal i främsta rummet, ger dig lön värdig ditt yrke och har som ambition att du ska få lägga mer energi på pedagogik och undervisning och mindre på administration. Kort sagt – ett fritt arbetsliv med uppbackning och uppskattning av dina chefer.

Zest erbjuder:
• Branschens bästa lön – 50 000kr*
• Stor frihet att välja arbetsplats
• Fortbildning efter dina behov
• Tydlig arbets-/uppdragsbeskrivning
• Friskvårdsbidrag på 5 000 kr/år
• Privat sjukvårdsförsäkring

*Avser behöriga lärare

Klicka här för att registrera ditt CV hos oss

Vi har lärare och all övrig personal du behöver till din skola!
Mer än 800 behöriga lärare, specialpedagoger, skolsköterskor, kuratorer och mobila elevhälsoteam som står redo att göra din skola bättre och ditt liv enklare. Att låta oss på Zest bemanna din skola innebär ökad trygghet för dig som försöker få vardagen att gå ihop. Vi har behöriga lärare inom alla ämnen, gör noggranna bakgrundskontroller och tar hela arbetsgivaransvaret, så att du får mer tid över till annat.

Klicka här för att läsa mer om hur du hyr personal hos oss

Nyhet! Nu kan du boka vikarier snabbare än du hinner säga sjukfrånvaro!
Trött på att behöva sitta i evighetslånga telefonköer varje gång någon av dina lärare ligger hemma i influensa eller måste vabba? Skaffa Zests vikarieapp! Tack vare vår nya och smått revolutionerande app kan du boka tillfälliga vikarier med bara ett knapptryck. Bokningsfunktionen är dessutom tillgänglig dygnet runt, vilket gör att du kan fylla dina personalluckor i samma stund som frånvaroanmälningarna trillar in. Smart va? Vill du få tillgång till appen? Registrera dig på zesteducation.se redan idag.

Zest Education

Tel: 010-456 95 00
E-post: info@zesteducation.se
www.zesteducation.se