Annons
Din vardag är vår vetenskap

Kompetensutveckling för dig inom förskola och skola

Publicerad 4 oktober 2022
Lärare hjälper tjej med uppgift under lektion

Vi erbjuder böcker och digitala utbildningspaket som svarar mot aktuella kompetensutvecklingsbehov för dig som är verksam inom skola. Våra produkter grundar sig på aktuell forskning förmedlad på ett inspirerande och verksamhetsnära sätt. Här möts vardag och vetenskap. 

Klicka här för att få mer information om hela vårt kompetensutvecklingserbjudande

Om Studentlitteratur

Vi på Studentlitteratur vill förbättra lärandet och skapa resultat för elever, studenter, lärare och andra yrkesverksamma. Oavsett form och förpackning är idén alltid densamma. Allt vi gör bygger på vetenskaplig grund, beprövad erfarenhet och målgruppsanpassade pedagogiska upplägg och metoder. Det är därför vi är Sveriges ledande utbildningsförlag.

www.studentlitteratur.se