Annons
Digilär

Undervisa heldigitalt!

Publicerad 4 oktober 2022

Digilär är Natur & Kulturs heltäckande heldigitala läromedel för mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet.

Det är ett grundkrav att våra läromedel är tillgängliga, aktuella och faktagranskade. Författarna är ämnesexperter och pedagoger och våra funktioner är utvecklade i samråd med forskare. Digilärs rika innehåll i alla ämnen väcker elevernas lust att lära. Den smarta funktionaliteten stöttar både din undervisning och elevens lärande.

Från höstterminen 2022 börjar en ny läroplan för grundskolan att gälla. Självklart är alla läromedel i Digilärserien uppdaterade enligt gällande kurs- och ämnesplaner.

Klicka här för att läsa mer och prova i 30 dagar utan kostnad

Natur & Kultur

Natur & Kultur är en stiftelse som utan ägare kan agera självständigt och långsiktigt. Vårt mål är att genom stöd, inspiration, utbildning och bildning verka för tolerans, humanism och demokrati. Vi är ett klimatneutralt förlag.

www.nok.se