Annons
Studentlitteratur

Studentlitteratur förbättrar lärandet

Publicerad 7 maj 2019

Vi har gymnasieläromedel inom svenska och svenska som andraspråk, engelska, moderna språk, ekonomi och samhällsämnena

Med våra elevpaket får du både digitala läromedel och tryckta böcker så att du kan planera en varierad undervisning som stimulerar flera sinnen och engagerar dina elever på flera olika sätt. När du beställer ett provexemplar får du prova elevpaketets digitala läromedel fritt i upp till 6 månader.

Beställ kostnadsfritt provexemplar här

Nyhet! Nu kommer Kompetens Företagsekonomi 1. Läs mer här

Om Studentlitteratur

Studentlitteratur är det nytänkande utbildningsföretaget som ständigt vill förbättra lärandet, förenkla vardagen och skapa resultat för såväl lärare, studenter och elever som för våra författare. Oavsett form och förpackning är idén densamma. Allt vi gör bygger på vetenskaplig grund, beprövad erfarenhet och målgruppsanpassade pedagogiska upplägg. Det är därför vi är Sveriges ledande utbildningsförlag i dag.