Presentation

Bingel – digital färdighetsträning som motiverar och engagerar eleverna

Publicerad 13 februari 2019

Bingel-FramtidensKarriärGrundskollärare.indd

Varje lärare har sitt sätt att undervisa. Precis som varje elev har sitt sätt att lära. Med blended learning väljer du din egen mix av digitala och tryckta läromedel och formar undervisningen så att den passar just dig och dina elever.

Med kombinationen bok + Bingel får eleverna möjlighet att färdighetsträna på ett nytt sätt. Klicka här för att läsa mer om Bingel

Sanoma Utbildning - Bingel
Bingel är en digital övärld för föreskoleklassen till åk 6 med en ö för varje årskurs. På öarna kan eleverna färdighetsträna i svenska, engelska och matematik. För åk 4-6 finns även övningar i geografi och no. Alla övningar är kopplade till kapitlen i våra basläromedel och följer samma progression. På så sätt känner eleverna igen sig och tränar på samma moment som i de tryckta böckerna. Med kombinationen bok + Bingel får eleverna dra nytta av fördelarna som finns i böckernas värld och i digital teknik.

Sanoma logo