Annons
Kampus

Kampus – en del av ditt klassrum!

Publicerad 12 oktober 2021

I vår digitala plattform Kampus samlar vi de flesta av våra populära läromedel för mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet i heldigital form. Vi fyller kontinuerligt på med nya favoriter! Välj din mix av digitala och tryckta läromedel och forma din undervisning så som du vill ha den.

Alla våra läromedel bygger på samma högkvalitativa grund och oavsett format vill vi göra lärandet lustfyllt och enkelt samtidigt som vi ser till att alla våra läromedel ger dig som lärare inspiration, vägledning och sparar värdefull tid.

I Kampus finns, förutom våra läromedel i digital form, interaktiva övningar för eleven, lärarstöd och lektionsplanering samt en lärarvy där du som lärare kan följa varje elevs utveckling. Du kan också lägga till eget material, allt för att du ska kunna anpassa innehållet efter just din undervisning.

Klicka här för att läsa mer om Kampus

Klicka här för att prova gratis 30 dagar