Jobb
Utvecklingslärare till Motala

Nu söker vi utvecklingslärare till Motala

Publicerad 16 februari 2023

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Du kommer att ingå i Utvecklings- och utredningsenheten som tillhör Bildningsförvaltningens verksamhetskontor och leds av utvecklingschef. Utveckling- och utredningsenhetens uppdrag är att vara ett kvalitativt stöd för samtliga verksamheter inom utbildning.

Som utvecklingslärare i Utvecklings- och utredningsenheten arbetar du med riktade insatser inom grundskolans verksamheter. I rollen utvecklingslärare kommer du att arbeta på uppdrag som är väl förankrat i verksamheten och skolenhetens systematiska kvalitetsarbete. En central arbetsuppgift är att tillsammans med rektorer och lärare driva utvecklingsinsatser på skolor för att öka elevernas måluppfyllelse. I uppdraget ingår också att bidra till kompetensutveckling för grundskolans verksamhetsområde.

Klicka här för att läsa mer och ansök

Motala kommun

Summering av det bästa att arbeta i Motala kommun:
Lyhördhet och hög kompetens på samtliga nivåer. Lagom stor kommun med en röd tråd i hela stödkedjan. Eleven i fokus i alla insatser på alla nivåer. “Tillsammans tar vi ett steg till!”. Motala kommun, Östergötlands Sjöstad

Antal invånare: cirka 43 600 stycken
Antal grundskolor: 21 stycken

Vill du veta mer om Motala kommun och hur det är att arbeta inom Bildningsförvaltningen? Hör av dig till oss!
utvecklingsenheten.bildningsforvaltningen@motala.se

www.motala.se