Presentation

Jobba i Malmö stads grundskolor

Publicerad 13 februari 2019

malmostad_annons

Var med och skapa varje elevs bästa skola tillsammans med 5650 kollegor i Malmö stads grundskolor. Hos oss får du ett unikt pedagogiskt stöd, flera möjligheter till karriärutveckling och en konkurenskraftig lön

Få svar på dina frågor och se alla våra lediga tjänster här!

Malmö stad
I Malmös drygt 76 kommunala grundskolor går cirka 31 600 elever. Inom grundskoleförvaltningen arbetar 5 650 medarbetare. Förvaltningen satsar stort på det pedagogiska stödet till skolorna och samarbetar med forskare såväl internationellt som nationellt. I varje elevs bästa skola uppfylls skolförfattningarnas krav, intentioner och målsättning helt och hållet. Fokus ligger inte på enskilda lektioner, lärare eller situationer. Strävan är mot ett framgångsrikt skolsystem – inte enskilda framgångsrika skolor.

Malmö stad logotype