Annons
Foxway

Vi digitaliserar lärandet i skolan

Publicerad 12 oktober 2021

Redo att ta nästa steg med organisationen?

Tillsammans utvecklar vi lärandet i svensk skola genom datastyrda och dynamiska processer. 

Vi gör ert digitala liv enkelt och hållbart.

Klicka här för att läsa mer

Foxway

Foxway har arbetat med digitalisering av svensk skola i närmare 15 år. Vår vision är att göra det digitala livet enkelt och hållbart, både inom offentlig och privat sektor. Vi löser era IT-tjänster så att ni kan fokusera på det ni är bäst på. Vi utgör även ett stöd i pedagogiska processer som tar er till nästa nivå. Med 800 anställda är vår ambition att bli ledande i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Vår unika, hållbara och cirkulära affärsmodell hjälper fler människor att fatta kloka beslut som påverkar framtida generationers liv.

Välkommen att kontakta oss på hello@foxway.com