fbpx
Annons
Liber

Räkna med hela klassen

Publicerad 13 oktober 2021

I våra böcker Matematik Alfa Beta Gamma och Matematik XYZ kan alla elever jobba på sin nivå.

Grundtanken med serierna är att du som lärare ska kunna hålla gruppen samlad med en gemensam genomgång och samtidigt ge meningsfulla uppgifter till alla elever på deras nivå. Eleverna kan jobba i grundboken, som innehåller tre olika nivåer, samt repetera i Bas, eller fördjupa sig i Utmaning. I Matematik Alfa Beta Gamma finns dessutom Aoch B-böcker där eleven kan skriva direkt i boken (kommer även till Matematik XYZ med start 2022).

I de heldigitala versionerna känner man igen strukturen från de tryckta böckerna, men här finns även filmer, lösningsförslag, digitala prov, läxor och mycket mer. Eleverna får intelligent återkoppling på sina uppgifter, vilket de uppskattar och det frigör tid för dig som lärare.

Prova både tryckta och digitala läromedel kostnadsfritt. Klicka här för att läsa mer