Presentation

Jobbmässa för gymnasielärare i Göteborg

Publicerad 16 april 2018
Jobbmässa gymnasielärare
Fotograf: Örjan Flodell

Är du gymnasielärare eller blivande gymnasielärare och söker jobb? Besök vår jobbmässa och träffa representanter från alla de kommunala gymnasieskolorna i Göteborg. Utbudet är brett — vad sägs om tolv gymnasieskolor med olika inriktning, gymnasiesärskola och vuxenutbildning som Studium och Yrgo.

Både du som är blivande gymnasielärare och du som funderar på att hitta en ny arbetsplats är lika välkommen. Passa på att presentera dig, diskutera pedagogik och lämna över ett CV till de skolor som intresserar dig mest.

När: onsdag 2 maj
Kl: 17:00 – 19:00
Var: Burgårdens Konferenscenter, Skånegatan 20

Kvällens program
Både dryck och mingelmat står framdukat när du kommer. Strax efter kl 17:00 presenterar Utbildningsförvaltningen sin verksamhet. Därefter är det dags att mingla med medarbetare på de olika skolorna, som finns på plats tillsammans med representanter för HR- och kommunikation.

Anmäl dig redan idag eller senast måndag 30 april: Anmäl dig här

Hoppas vi ses den 2 maj!