Presentation

Nackas kommunala förskolor och skolor – vi vågar göra

Publicerad 15 februari 2018Våra fantastiska medarbetare vågar arbeta på nya sätt. Vi använder moderna tekniska hjälpmedel och fokuserar på att utveckla lärandet för att använda tekniken på rätt sätt. Vi eftersträvar högt i tak och en miljö där medarbetarna kan känna sig trygga i att pröva nya vägar för att nå vårt gemensamma mål – maximal potential för varje barn och elev.

Och dela…
På våra skolor görs en mängd olika satsningar för att höja den pedagogiska kvalitén och ständigt ligga i framkant. Vi har därför ett kontinuerligt kompetensutbyte mellan våra pedagoger för dela erfarenheter och lyfta varandra.

Är du intresserad av att vara med?
Vi söker nytänkande lärare, förskollärare, fritidspedagoger och skolledare som vågar utmanas.

Hitta inspiration och lediga jobb på:
www.nackaskommunalaskolor.se